Columbus Blue Jacketsin ensi kauden päävalmentajatilanne on toistaiseksi levällään John Tortorellan jätettyä joukkueen runkosarjaan päättyneen kauden jälkeen.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen täräytti maanantaina Hockey Wanderlüstille antamassaan haastattelussa mielenkiintoisen kommentin kysyttäessä Leijonia parhaillaan Latvian MM-kisoissa käskyttävän Jukka Jalosen mahdollisuuksista NHL-päävalmentajan pestiin.

– Käymme läpi kaikki hyvät ehdokkaat, ja minä tiedän kyllä kaikki parhaat päävalmentajat Euroopasta ja tunnen myös jotkut heistä henkilökohtaisesti, Kekäläinen aloittaa.

– Tunnen Jukka Jalosen hyvin. Hän on mahtava valmentaja, joka on voittanut paljon ja menestynyt kaikkialla, minne on mennytkin. Ehdottomasti otamme sen huomioon, Kekäläinen vahvistaa, mutta muistuttaa perään valmentajan kansalaisuuden olevan tälle yhdentekevää.

– Jos joku on paras ehdokas pestiin, minua ei juuri kiinnosta, onko hän Euroopasta, Kanadasta vai Yhdysvalloista. Päävalmentajan palkkaaminen on tärkein tehtävä, joka meillä on työn alla juuri nyt, Kekäläinen päättää.

Jalonen on aiemmin vahvistanut useaan otteeseen kiinnostuksensa valmentajapestiin NHL:ssä.

LUE MYÖS: Mammuttidiili luvassa? Lähde: Aleksandr Ovetshkin vaatii uuteen sopimukseensa jättimäistä vuosipalkkaa!