Florida Panthers ja Tampa Bay Lightningin viime yön kohtaaminen oli koko kauden kehutuin kiekkomatsi. Ottelussa riitti huima määrä vauhtia, maaleja ja tunnetta. Yleisöäkin oli runsaasti hallissa paikalla. Ottelu päättyi lopulta Tampa Bayn 5-4 voittoon.

Floridan Aleksander Barkov oli ottelussa erinomaisessa vedossa. Hän laukoi joukkueensa ensimmäisen maalin ylivoimalla. Hän pääsi tälläämään suoraan poikkisyötöstä. Barkov syötti myös joukkueensa toisen osuman.

Ottelun päätös oli poikkeuksellisen dramaattinen. Vielä kolmannen erän puolivälin jälkeen Florida johti ottelua, mutta Brayden Point toi Tampa Bayn tasoihin ylivoimalla. Sama mies oli asialla myös voittomaalissa. Ottelua oli vain reilu minuutti jäljellä, kun Point veivasi kiekon sisään läpiajosta.