Tampa Bay Lightning saa kaksi huippuluokan vahvistusta ensimmäiseen pudotuspeliotteluunsa Floridaa vastaan. Joukkueen tähtihyökkääjät Nikita Kutsherov sekä Steven Stamkos palaavat kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen.

Vuoden 2019 Hart-palkinnon voittanut Kutsherov ei ole pelannut runkosarjassa peliäkään lonkkavaivan vuoksi. Venäläinen joutui vuoden alussa leikkauspöydälle, mutta on toipunut pelikuntoon tosipelien alkuun.

Stamkos loukkaantui reilu kuukausi sitten Columbus Blue Jacketsia vastaan. Kanadalaishyökkääjä ei ole pelannut sen koommin, mutta on Kutsherovin lailla niin ikään valmis tositoimiin.

Tampa Bayta on kritisoitu paljon Kutserovin sekä Stamkosin tilanteista. Hallitseva mestari olisi reilusti yli palkkakaton, jos molemmat pelaajat olisivat mukana kokoonpanossa runkosarjassa. Pudotuspelien alkaessa palkkakatto ei ole enää käytössä, joten joukkue pystyy aktivoimaan lähes 20 miljoonaa loukkaantumislistaltaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joe Smith

@JoeSmithNHL
Steven Stamkos and Nikita Kucherov will be in @TBLightning lineup for Game 1. Asked if the two have shown him what they needed to in order to play, coach Jon Cooper said simply: “They have.”