Buffalo Sabresistä Boston Bruinsiin NHL:n siirtotakarajalla kaupattu Taylor Hall nauttii pitkästä aikaa pelaamisesta, joka on myös kanukkitähden tehojen osalta täysin eri tasolla verrattuna alkukauteen umpisurkeassa Sabresissä.

Bruinsin paidassa 16 peliin tehot 8+6=14 nakuttanut kesän 2010 ykkösvaraus antaakin paljon puhuvan ja miehen aiempia seuroja piikittelevän kommentin nykyseurastaan.

– Nämä 16 peliä ovat olleet todennäköisesti nautinnollisinta kiekkoa, jota olen pelannut koskaan urani aikana. Toivottavasti lisää on tulossa, 29-vuotias tähtilaituri kehuu Boston Sports Journalin haastattelussa.

Hall myöntää ajan Sabresissä olleen karmeaa nimenomaan kaukalon puolella.

– Omasta puolestani, homma ei vain toiminut. Tulin seuraan hyvin valmistautuneena ja tein rajusti töitä, mutta jostain syystä homma ei toiminut – siitä vain puuttui jotain. Ryhmä oli loistava ja kemia pukukopissa hyvä, Hall muistelee Sabresissä viettämiään kuukausia.

Aiemmin urallaan Edmonton Oilersia, New Jersey Devilsiä, Arizona Coyotesia ja Sabresia edustanut Hall on päässyt kokemaan Bruinsissa ensimmäistä kertaa urallaan sen, millaista on pelata voittavassa NHL-organisaatiossa. Bruins on napannut Hallin 16 ottelusta 12 voittoa ja se lähtee pudotuspeleihin jälleen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista.