Buffalo Sabres on ollut tällä kaudella vaikeuksissa jäällä sekä kulisseissa. Joukkueen ykköstähti Jack Eichel kertoi tulehtuneista väleistään seuran kanssa. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

Eichel oli ison osan kaudesta loukkaantuneena. Tänä aikana Buffalon suurin tähti oli Sam Reinhart, joka kantoi suurta vastuuta maalinteosta. Ensi kaudella 25-vuotias hyökkääjä on vapaa agentti.

Reinhart puhui suoraan tuntemuksistaan. Jatko Buffalossa vaikuttaa epätodennäköiseltä.

– Kun taas yksi kausi päättyi, niin pettymys on päällimmäisenä mielessä. Tämä on melkein raskaampaa tänä vuonna minulle henkilökohtaisesti, koska loppukauteni meni hyvin. On todella iso pettymys, että en pääse pelaamaan mitään merkityksellisiä pelejä, Reinhart kommentoi.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa tulevaisuudesta. Hengähdän hetken ja minun pitää päättää näistä asioista. Kukaan ei halua olla mukana uudelleenrakentamisessa varsinkaan, kun täytän ensi kaudella jo 26 vuotta.

Reinhart oli keväällä hirmuvireessä. Koko kauden aikana hän pelais 54 ottelua ja nakutti niissä tehot 25+15=40. Hänen nykyinen vuosipalkkansa on 5,2 miljoonaa dollaria.