NHL-seurat seuraavat tarkalla silmällä parhaillaan Teksasissa pelattavia alle 18-vuotiaiden MM-kisoja. Huippulupaukset varataan vain muutaman vuoden päästä NHL:ään, ja nyt he pääsevät antamaan näyttöjä maailman parhaita vastaan.

Turnauksen ehdoton ykkösnimi tähän mennessä on ollut Venäjän Matvei Mitshkov. Hän tykitti viime yönä hattutempun Saksaa vastaan uskomattomalla tyylillä. Ensimmäinen osuma oli ilmaveivi. Kolmas syntyi omien jalkojen välistä.

Kaikkein hämmentävintä Mitshkovin suorituksissa on se, että hän on vasta 16-vuotias. Hän on yli vuotta nuorempi kuin iso osa turnauksen muista pelaajista. Hänet varataan NHL:ään vasta 2023.

Mitshkov on pelannut nyt turnauksessa kolme ottelua. Niissä hän on nakuttanut uskomattomat tehot 6+1=7. Hän on turnauksen pistepörssin ykköspaikalla.

Voit katsoa Mitshkovin uskomattomat maalit alta.

Another lacrosse style goal! @russiahockey Matvei Michkov brings the puck up and over to put Russia up 2-0! @deb_teams #U18Worlds

Elite Prospects

@eliteprospects
1) Lacrosse
2) Post and In
3) BETWEEN THE LEGS

🇷🇺 Matvei Michkov (#2023NHLDraft) completes the hat trick by scooping the loose puck and going between his legs on the power play. Again, 16 years old.

eliteprospects.com/player/699375/…