Moni ihmetteli Taylor Hallin valintaa siirtyä Buffalo Sabresin riveihin kesällä. Viime kauden Arizona Coyotes -visiitti jäi ranskalaiseksi pääosin siksi, että hän halusi menestyä urallaan.

Sabresissa ei odotetusti menestystä tullut, mutta häviöputki oli NHL:n pisin todella pitkään aikaan. Yllättävämpää oli kuitenkin se, että Hallin maalihanat eivät vain auenneet buffalolaisjoukkueessa. 37 ottelun jälkeen kaksi maalia oli naurettavan huono saldo kolme vuotta sitten 39 maalin kauden pelanneelle ja NHL:n arvoikkaamman pelaajan palkinnon voittaneelle kanadalaislaiturille.

Hänet treidattiin Boston Bruinsiin, joka vaikuttaa olevan Hallille monin tavoin huomattavasti parempi paikka. Yhdeksästä 29-vuotiaan hyökkääjän Bruinsissa pelaamasta ottelusta mustakeltainen Original Six -joukkue on voittanut seitsemän ja Hall on kerännyt näissä otteluissa tehot 4+3.

Tuorein osuma tuli Pittsburgh Penguinsiä vastaan, ja se huokui itseluottamusta. Hyökkäykseenlähdössä Hall vaati kiekkoa ja saikin sen, jakoi sen nopeasti keskialueelle ja jatkoi päämäärätietoisesti hyökkäykseen mukaan. Siniviivan tuntumassa kumilätkä tuli uudestaan hänen lapaansa ja loppu oli taidetta. Ensin Sidney Crosby kahville ja sen jälkeen kiekko varmasti ylähyllylle.

NHL-matsit näet V Sportin kanavilta ja Viaplaysta.