Vaikka Tom Wilson osaa olla tehokas, niin mailataituriksi tai huippupelinrakentajaksi häntä ei kukaan miellä. Eilen illalla Washington Capitals -hyökkääjä väläytti kuitenkin sellaisen syötön, joka vaati sekä hyviä käsiä että erinomaista pelisilmää.

Wilson sai kiekon hyökkäyspään kulmassa ja kuljetti sitä suojaten kohti siniviivaa. Aloituspisteen kohdalla hän näki Jevgeni Kuznetsovin liukuvan kohti maalia, mikä sytytti kuvainnollisen hehkulampun 27-vuotiaan kanadalaislaiturin pään päällä.

Wilson pyörähti ympäri ja syötti rystypuolellaan suoraan vauhdissa olevan Kuznetsovin lapaan. Tästä lähtien venäläistaikuri oli mukavuusalueellaan päästessään yksin Alex Lyonia vastaan ja kikkasi viimeistellen komean maalin Philadelphia Flyers -vahdin selän taakse.

Monelle lähinnä pelikieltoihin johtavista ylilyönneistään tuttu Wilson on nostanut pistetahtinsa yli puolen pisteen vauhtiin per peli kolmena viime kautena. Tehot ovat olleet merkittävä parannus hänen neljään ensimmäiseen NHL-kauteensa, joiden jälkeen parhaaksi kaudeksi pisteiden valossa jäi 23 pisteen kausi 2015-16. Tällä kaudella 36 ottelun jälkeen 193-senttisellä hyökkääjällä on kasassa 28 pistettä.