Esimerkiksi NHL:n suomenkielisillä sivuilla kirjoitettiin, että Nashville Predatorsin hyökkäyksessä kuumiin liekkeihin päässyt suomalaistähti Eeli Tolvanen joutuu peleistä sivuun, syynä alavartalovamma.

Suomalainen oli jo aiemmin pois joukkueensa eräästä Detroit Red Wings -ottelusta, mutta nyt Tolvasen tila on tarkentunut. Vihtiläislähtöisen timantin toipumista seurataan viikko kerrallaan.

Vajaan parin viikon päästä 22 vuotta täyttävän pelurin loukkaantuminen on sääli, sillä nyt Tolvanen on ollut kovissa liekeissä. Olympiakävijä on takonut 31 ottelussa tehot 10+9=19 (-6) ja viiden edellisen pelin saldo on 2+2=4 (-1).

Preds kohtaa ensi yönä Tampa Bay Lightningin, kuten myös ensi viikolla. Lisäksi seuraavan viikon aikana joukkue mittaa Dallas Starsin kerran sekä Carolina Hurricanesin kahdesti.

NHL:ssä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta kamppailevan Nashvillen sairastuvalla piisaa ruuhkaa. Sivussa ovat olleet Filip Forsberg, Dante Fabbro, Mark Borowiecki, Ryan Ellis, Luca Sbisa, Alexandre Carrier, Brad Richardson ja Matt Duchene.