Tämä uhmaa melkein fysiikan lakeja – Leon Draisaitl lämäsi maalin lähes mahdottomasta kulmasta

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ja Ottawa Senatorsin välinen ottelu oli kuin koko NHL tällä hetkellä – Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin show. Oilersin voittaessa 4-2 molemmat olivat pisteillä jokaisessa maalissa jälkimmäisen tehdessä hattutempun.

Draisaitlin toinen osuma uhmasi lähes fysiikan lakeja. McDavid syötti kiekon hyökkäysalueen kulmassa seisoneelle saksalaiselle, jonka lapaan kiekko osui vain lavan pituuden verran yli nollakulmassa maaliin nähden. Draisaitl ei epäröinyt hetkeäkään, vaan latasi kiekon suoraan syötöstä ohi Senators-maalia vartioineen Marcus Högbergin.

Oilers-tähdet ovat olleet pistepörssin ylivoimaisessa kaksoisjohdossa jo pitkään. McDavid on tehnyt 39 otteluun tehot 22+42 Draisaitlin pelatessa saman verran otteluita tehoin 19+38.

Oilers kamppailee tällä hetkellä Pohjoisen divisioonan kakkospaikasta Winnipeg Jetsin kanssa. Jets on ottelun vähemmän pelanneena edmontonilaisjoukkueesta vain pisteen päässä. Uhkana kamppailussa on myös Montreal Canadiens, joka on pelannut neljä ottelua vähemmän ja on seitsemän pisteen etäisyydellä Oilersista.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.