Nashville Predators on ilmoittanut tyhjennysmyynnin olevan käynnissä. Vaikka joukkueesta löytyy huima määrä lahjakkaita yksilöitä, siirtomarkkinoiden ei voi varsinaisesti sanoa kuhisseen. Ennen kuin nyt.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman kertoo podcastissaan, että Nashville-puolustaja Mattias Ekholm on kuuma nimi siirtomarkkinoilla.

– Nimi, jolla on suurin vaikutus hänet hankkivaan joukkueeseen on Ekholm. Hän on nyt ykkösjätkä. Hän on isoin nimi siirtomarkkinoilla juuri nyt, Friedman kertoo.

30-vuotias Ekholm on luotettava peruspuolustaja, jolta löytyy myös pistepotentiaalia. Tällä kaudella hän on nakuttanut 22 ottelussa tehot 5+7=12.

Hintapyyntö on luonnollisesti kova. Friedmanin mukaan Nashville haluaa kaksi pelaajalupausta sekä ykköskierroksen varausvuoron. Hänen sopimuksensa vuosipalkka on edullinen 3,75 miljoonaa, ja kontrakti päättyy vasta 2022.

Monet seurat ovat osoittaneet kiinnostusta Ekholmia kohtaan. Boston Bruins ja Winnipeg Jets ovat olleet tiiviimmin ruotsalaisen perässä, mutta myös Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs ja Philadelphia Flyers ovat kiinnostuneita.