NHL.com kysyi kirjoittajiaan äänestämään kauden puolivälin palkintoja sivullaan. Suomalaisedustusta löytyi eritoten Calder-trophyn äänestystuloksista.

17 toimittajaa antoivat ehdokkaille pisteitä peritaatteella 5-4-3-2-1. Äänestyksen jälkeen kärkinelikosta löytyi kaksi suomalaisvahtia.

Listan kärjessä on odotetusti Minnesota Wildissa loistanut Kirill Kaprizov. 23-vuotias on tehnyt avauskaudellaan järisyttävää tulosta lähes piste per peli -tahdilla. Kaprizovia seuraa menneen varaustilaisuuden kolmosvaraus Tim Stützle.

Sen jälkeen kuvaan astuvatkin suomalaisvahdit. Chicago Blackahwksin ykkösvahdin paikan napannut Kevin Lankinen on kolmantena äänestyksessä. Tasapisteissä neljäntenä on puolestaan tiensä Wildin kokoonpanoon raivannut Kaapo Kähkönen.

Lankinen on torjunut Blackhawksin maalilla 10 voittoa torjuntaprosentilla 91.6. Kähkönen on puolestaan napannut 11 voittoa 92.2 torjuntaprosentilla.

Kaprizovin äänestystulos oli 84 pistettä. Stützlea äänestettiin 34 pisteen verran ja suomalaiset tulevat kaksi pistettä perässä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.