Suomalainen kiekkolegenda Teemu Selänne tunnetaan innokkaana autoharrastajana ja -keräilijänä. Parhaimmillaan hän on omistanut 43 eri autoa. Selänne vieraili hiljattain Missin’ Curfew -nimisessä NHL-aiheisessa podcastissa ja jakoi hauskan tarinan elämästään ja autoistaan.

Selänteelle sattui vuosi kiekkouran päättymisen jälkeen kolme hyväntekeväisyystilaisuutta samalle viikolle samaan ravintolaan.

– Menin keskiviikkona sinne autoille. Otinkin pari cocktailia ja minulla oli mahtava ilta. Jätin autoni parkkihalliin ja otin uberin kotiin. Seuraavana päivänä siellä oli toinen tilaisuus ja ajattelin, että no nyt en juo mitään. Jätin sinne sitten toisen auton, Selänne kertoo.

– No, sitten tuli perjantai. Ajattelin, että olen väsynyt, mutta parin drinkin jälkeen oli taas hauskaa ja jätin autoni sinne.

Selänne päätti ratkaista auto-ongelmansa lauantaina ja lähti perheensä voimin hakemaan autojaan ravintolasta.

– Lauantaina sanoin perheelleni, että mennään kaikki illalliselle ja haetaan samalla autot. Kaksi poikaani olivat kuskeina. Kun sitten menimme ravintolaan, parkkihallin työntekijä sanoi minulle: ”Herra Selänne, kai tiedätte, että teillä on jo kolme autoa täällä?”