Pohjois-Amerikan kiekkomediat rakentelevat kilvan omia listauksiaan eri NHL-palkintojen saajista kauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen.

Urheilusivusto The Score listasi kärkiehdokkaansa vuoden parhaan puolustajan Norris-pystin saajiksi. Sivuston ylivoimainen kärkiehdokas on viime kaudella parhaan tulokkaan Calder-pystillä palkittu Colorado Avalanchen Cale Makar. 22-vuotias supertähti on takonut alkukauden 15 ottelussa tehot 1+13=14 ja johtanut varmoin ottein Avalanchen hyökkäysten rakentelua.

– Makar on tällä hetkellä itsestäänselvä valinta listan kärkipaikalle. NHL:n kärkinimi useissa edistyneissä tilastoissa. Tämä ei ole vieläpä seurausta ainoastaan hänen leuat loksauttavasta hyökkäyspään osaamisestaan, vaan hän sijoittuu kärkisijoille myös puolustuspelillisillä osa-alueilla.

– Mikä kenties vakuuttavinta, Makar on ollut uskomattoman luotettava pelaaja siitäkin huolimatta, että hän kantaa raskasta vastuuta kiekon ylöstuomisessa sekä avaavien syöttöjen antajana. Hallitsevalla Calder-voittajalla on kahdeksanneksi vähiten kiekonmenetyksiä per pelattu tunti. Kiekonriistoissa hän on toisena, sivusto nostaa esille uskomattomia faktoja nuoresta supertalentista.

Neljä muuta, joskin kaukana Makarin takana tulevaa Norris-ehdokasta ovat sivuston listauksen mukaan Boston Bruinsin Charlie McAvoy, Florida Panthersin Aaron Ekblad, Montreal Canadiensin Shea Weber sekä Edmonton Oilersin Darnell Nurse.