Buffalo Sabresin katastrofaalinen alkukausi on nostanut jälleen ilmoille joukkueen ykköstähteen Jack Eicheliin liittyviä siirtohuhuja.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo, että Eichel voidaan kaupata pois tämän kauden aikana.

– Eichelin kauppaaminen on mahdollista. Sabres tuli juuri takaisin tauolta häviten kaksi ensimmäistä otteluaan todella selkeästi. Tämän takia myös puheet seuran seuraavista ratkaisuista on aloitettu, Friedman kertoi WGR550-radiokanavalla.

Eichelin nimi on ollut jo pitkään vakiokamaa NHL:n siirtohuhuissa.

– Tämä asia tuli ensimmäisen kerran esille viime kesänä. En tiedä oliko vaihtokauppa vielä silloin lähellä syntymistä. Uskomus on kuitenkin aina ollut se, että Eichel on tyytymätön seuran tilanteeseen, Friedman valaisi.

– Eichel otti viime kaudella suuren harppauksen eteenpäin, mutta seura ei siltikään menestynyt. Kun katsoo joukkueen tilannetta tällä hetkellä, niin voi olla varmaa, että Eichel on turhautunut, toimittaja jatkoi.

Friedmanin mukaan Sabres on saanut Eichelistä tarjouksia.

– Minulle kerrottiin, että Sabres sai tarjouksia Eichelistä, mutta seura ei ollut valmis hyväksymään niitä. En usko, että Eichel olisi koskaan pyytänyt siirtoa toiseen seuraan, mutta hän oli selvästi kärsimätön tilanteeseensa – ja muut NHL-seurat tiesivät tästä.

Friedman lisäsi haastattelun lopussa, että kaksi potentiaalisinta kohdetta Eichelille olisivat New York Rangers tai Los Angeles Kings. Näillä kahdella joukkueella ainakin olisi riittävästi pelimerkkejä vaihtokaupan aikaansaamiseen.