Winnipeg Jetsin leiristä kantautui Suomen aikaa sunnuntai-iltana synkkiä uutisia. Joukkue harjoitteli ilman sarja-avauksessa tehot 2+1=3 iskenyttä Patrik Lainetta, joka jätti aamuharjoitukset kesken tuskaisen näköisenä vain parin minuutin jälkeen.

Luotsi päävalmentaja Paul Maurice oli sanonut toimittaja Paul Friesenin twiitin mukaan eilen, että pelaajan tilannetta ja Laineen tuntemuksia tarkkaillaan uudestaan maanantaina.‌

Paul Friesen

@friesensunmedia
#NHLJets coach Paul Maurice on Patrik Laine, who was hurt and left practice favouring his left side today: “I don't even know if I'm going to list him as day-to-day, yet. We'll get to tomorrow to see how he's feeling.” That suggests Laine will make today's trip to Toronto.

No nyt tilanne on se, että Laine on matkustamassa Jetsin Twitter-tilin kuvien mukaan joukkueen vierasreissulle, eikä häntä ole eri tiedotusvälineiden mukaan laitettu day-to-day-listalle – eli pelaajaksi, jonka vammaa tarkasteltaisi päivä kerrallaan.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Up, up, and away! ✈️

Winnipeg Jetsin Twitter-tililtä kävi viime yönä selväksi myös se, että Ville Heinola on nostettu AHL-joukkue Manitoba Moosesta niin sanottuun taxi squadiin, jonka kuusi pelaajaa ovat NHL-joukkueen matkassa esimerkiksi treenaamassa.

Winnipeg Jets PR

@WpgJetsPR
The #NHLJets have recalled D - Logan Stanley from the taxi squad and reassigned D - Ville Heinola from the Manitoba Moose (AHL) to the taxi squad.

Jets pelaa vieraskiertueellaan Toronto Maple Leafsia vastaan kerran ja Ottawa Senatorsia vastaan kahdesti.