Colorado Avalanchen ykkösketju oli hurjassa vireessä viime yön ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Colorado voitti ottelu murskalukemin 8-0.

Coloradon ykkösketjua on jo kausia kehuttu NHL:n parhaana. Murskavoitossa ykkösketjun tähdet olivat jossain määrin mukana viidessä kahdeksasta maalista. Mikko Rantanen keräsi ottelussa tehot 1+1=2.

Toisessa erässä Rantanen syötti Gabriel Landeskogin maalin. Suomalaishyökkääjä kamppaili vastustajan maalin takana kuin härkä ja varasti kiekon itselleen. Hänen kädet kävivät nopeasti, ja hän syötti kiekon maalin eteen ruotsalaiselle ketjukaverilleen.

Vain reilut kaksi minuuttia myöhemmin Rantanen pääsi iskemään maalin itse. Hän pääsi tälläämään onetimerilla sydämensä kyllyydestä ylivoimalla tyhjänä ammottavaan maaliin. Maali oli Rantasen NHL-uran sadas osuma.