Kun NHL-kausi lähenee, ovat useat mediat tehneet erilaisia listauksia sarjan parhaista eri kategorioin. Nyt oman näkemyksensä taalaliigan parhaista on antanut NHL Network.

NHL Network

@NHLNetwork
Finally, our list is complete...The Top 50 Players in the @NHL!

Let’s hear what you think. #NHLTopPlayers

Sen mukaan sarjan ykköspelaaja on Edmonton Oilersin sentteri Connor McDavid ennen toista hyökkääjää, Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonia. Kolmossijan vie McDavidin joukkuekaveri, Oilersin hyökkääjä Leon Draisaitl.

Mainittakoon muista NHL-maailman mielenkiintoisista nimistä, että esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin ykkössentteri Sidney Crosby löytyy listalta viidenneltä sijalta ja toinen konkarihyökkääjä, Washington Capitalsin Alex Ovetshkin sijaluvulta kahdeksan.

Lähde arvostaa sarjan parhaaksi suomalaiseksi sijalla 20 keikkuvan Boston Bruins -vahti Tuukka Raskin. Florida Panthersin sentteri Aleksander Barkov löytyy sijalta 23, Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen on puolestaan pykälää alempana.

Muista suomalaisista Carolina Hurricanes -hyökkääjä Sebastian Aho on rankattu listalle sijalle 29, Dallas Starsin pakki Miro Heiskanen ja Winnipeg Jetsin hyökkääjä Patrik Laine nousevat hekin listalle – sijoille 45 ja 47.

Sinivalkoiset ja muut tähdet pääsevät taalaliigassa irti vihdoin ja viimein Suomen aikaa varhain torstaiaamuna. Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin kohtaaminen avaa taalaliigan kauden 2020-21, kun kiekko tippuu jäähän kello 00.30.