Urheiluaiheisessa Puun takaa -podcastissa vieraillut Mikko Rantanen muisteli jaksossa muun muassa NHL:n varaustilaisuutta.

Suomalaishyökkääjä varattiin NHL:ään kesällä 2015, kun Colorado Avalanche huusi Rantasen itselleen ensimmäisellä kierroksella numerolla 10. Varaustilaisuus järjestettiin tuolloin Floridan lämmössä, jossa nousialaislähtöisellä pelaajalla oli hieman hikiset paikat.

– Drafti oli Floridassa, jossa koko perhe oli mukana. Isovanhemmatkin pääsivät mukaan. Oli hienoa, että kannustusjoukot olivat mukana katsomossa.

– Kymppinä tosiaan huudettiin ja muistan draft-kuvan, jonka voi varmaan jostain kaivaa, mutta siinä Suomi-poika on ollut hieman auringon lämmössä, kun on otsa punaisena. Oltiin tultu suoraan Nousiaisista, niin sen kyllä huomas siinä kuvassa, Rantanen naureskeli podcastissa.

Suomalaishyökkääjä ei välttämättä enää halua itse ihastella tätä kuvaa uudelleen, mutta mikäli et ole nähnyt Rantasen varaustilaisuuden kuvaa aiemmin, niin näet sen alta.

SUNRISE, FL – JUNE 26: Mikko Rantanen poses after being selected tenth overall by the Colorado Avalanche during the 2015 NHL Draft at BB&T Center on June 26, 2015 in Sunrise, Florida. (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)