Washington Capitalsin megatähti Aleksandr Ovetshkinin massiiivinen, kesken kauden 2007-08 solmima 13-vuotinen ja 124 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy tulevan kauden päätteeksi.

35-vuotias venäläinen on vihjannut haluavansa päättää upean uransa kotimaassaan Dinamo Moskovan riveissä. (lue lisää täältä)

Sitä ennen armoitettu maalitykki aikoo kuitenkin jatkaa uraansa vielä useita vuosia NHL:ssä ja Capitals-GM Brian MacLellan kertoi aiemmin seuran käyneen jo alustavia keskusteluja jatkodiilistä tänä syksynä Capsin pudottua jatkosta pudotuspeleissä.

MacLellanin mukaan asiaan palataan seuraavan kerran vasta tulevaan kauteen valmistavan harjoitusleirin yhteydessä, mutta NBC Sportsin toimittaja Adam Gretz on heittänyt arvionsa tulevan diilin suuruudesta.

– Tämä ei ole kuin arvio saamiemme tietojen perusteella, mutta viisivuotinen, 50 miljoonan dollarin sopimus vaikuttaisi sopivalta, Gretz kirjoittaa.

Toimittajan mukaan diili ei NHL:n palkkakaton pysyessä lähiajat lähes ennallaan muuttaisi Capitalsin tilannetta juurikaan nykyisestä ja varmistaisi samalla, että Ovetshkin päättäisi NHL-uransa Washingtonissa.