Arvio: Mikael Granlundin todennäköisimmät seuravaihtoehdot ja vuosipalkka

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsista vapautuneen Mikael Granlundin nimi löytyy edelleen NHL:n vapaiden pelaajien joukosta.

Pro Hockey Writersin arvion mukaan potentiaalisimmat ottajat 28-vuotiaalle suomalaiselle ovat tällä hetkellä miehen aiemmin vuosien ajan edustama Minnesota Wild, Boston Bruins sekä Columbus Blue Jackets.

Vuosi toisensa jälkeen suurimpien mestariehdokkaiden joukkoon lukeutuvan Bostonin riveissä Granlund pääsisi jälleen yhteen entisten pelikaveriensa Charlie Coylen ja Craig Smithin kanssa, joskin seuran tukala palkkakattotilanne hankaloittaa huomattavasti suomalaisen kiinnittämistä. Myös uudelleenrakennuksen keskellä olevat Ottawa Senators, Detroit Red Wings, Los Angeles Kings ja New Jersey Devils saattaisivat PHR:n mukaan olla kiinnostuneita Granlundista lyhyellä sopimuksella.

PHW:n arvion mukaan Granlundin tuleva sopimus lienee kestoltaan lyhyt, 1-2 vuoden pahvi noin neljän miljoonan dollarin vuositienesteillä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!