Kristian Vesalainen aloittaa kautensa lainalla Liigassa.

HPK tiedottaa verkkosivuillaan, että 21-vuotias Winnipeg Jets -hyökkääjä on tehnyt toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen hämeenlinnalaisseuran kanssa.

– Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Kristian on valmis pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Kristian vahvistaa joukkuettamme, tiedämme mitä saamme ja hän tietää, mihin saapuu, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

HPK on Vesalaiselle entuudestaan tuttu seura kausilta 2016-17 ja 2017-18. Kummallakaan kaudella hyökkääjä ei pelannut koko kautta Hämeenlinnassa.

Jetsin organisaatiossa Vesalainen on pelannut viimeiset kaksi kautta, mutta NHL-otteluita on kertynyt tilille ainoastaan viisi kappaletta.

Winnipeg Jets PR

@WpgJetsPR
The #NHLJets have loaned forward Kristian Vesalainen to HPK of the Finnish Elite League. Under the parameters of the agreement with HPK, Vesalainen will return when the 2020-21 season begins in North America.