Palaako Joe Thornton Sharks-paitaan? Näin seurapomo ja vanha pelikaveri kommentoivat – ”Valtavasti yhteisiä vuosia”

© Kuva: Getty Images

Konkarihyökkääjä Joe Thornton on palaamassa kaukaloon lauantaina Sveitsissä HC Davosin paidassa. (lue lisää täältä)

41-vuotias sentteri on jatkamassa uraansa myös NHL:ssä, mutta tuleva joukkue ei ole vielä selvillä. Thornton on edustanut taalaliigassa San Jose Sharksia kaudesta 2005-06 lähtien ja paluu kalifornialaisseuraan on edelleen mahdollista.

– Voin edelleen palata sinne, kaikki on auki, Thornton totesi torstaina sveitsiläislehti Tages-Anzeigerille.

Sharks-GM Doug Wilson kertoo NHL:n virallisella nettisivulla olleensa yhteydessä Thorntoniin, mutta ei ottanut vielä kantaa tämän mahdolliseen paluuseen.

– Kaikki meidän välisemme keskustelut ovat luottamuksellisia, sillä kunnioitamme ja arvostamme häntä valtavasti niin pelaajana kuin myös henkilönä, miehenä ja siinä mitä hän on tehnyt tälle organisaatiolle, Wilson totesi.

Sharks solmi hiljattain sopimuksen Thorntonin pitkäaikaisen joukkuetoverin, Patrick Marleaun kanssa. Thorntonin tapaan NHL-uransa jo viime vuosituhannen puolella aloittanut Marleau ottaisi vanhan pelikaverinsa mielihyvin vastaan.

– Meillä on valtavasti yhteisiä vuosia, joten se olisi rauhoittavaa niin minulle kuin varmasti myös isolle osalle muistakin kavereista. En ole ihan varma mitä hän aikoo tehdä, mutta olisi mahtavaa olla taas samassa joukkueessa, Marleau tunnelmoi.

Viime kaudella 31 (7+24) tehopistettä iskenyt Thornton on Sharks-historian ykkönen maalisyötöissä (804) ja Marleaun jälkeen kakkonen pisteissä (1055, Marleaulla 1104 pinnaa).

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!