Suomalaisten värittämä Dallas Stars hävisi Stanley Cup -finaalien toisen ottelun. Kamppailu Tampa Bay Lightningia vastaan päättyi lukemiin 3–2 ja sarja on nyt tasatilanteessa 1–1.

Starsin suomalaiset eivät päässeet pisteille. Roope Hintz oli jälleen mukana kokoonpanossa, vaikka hän joutui jättämään ensimmäisen ottelun kesken blokattuaan Nikita Kutšerovin laukauksen. Hintz, Joel Kiviranta ja Esa Lindell jäivät tehotilastossa miinuksen puolelle.

Lightningin maalit tulittivat ensimmäisessä erässä alle neljän minuutin sisään Brayden Point, Ondrej Palat ja Kevin Shattenkirk. Starsilta osuivat Joe Pavelski ja Mattias Janmark.

Lightning-kapteeni Steven Stamkos ei vielä pelannut. Hyökkääjätähti oli kuitenkin jo mukana joukkueensa aamuharjoituksissa.

Stanley Cup -finaalit, 2. ottelu (paras seitsemästä)

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars 3–2
(otteluvoitot 1–1)

Miro Heiskanen, DAL: 0+0, 0, 24.54
Esa Lindell, DAL: 0+0, –1, 24.15
Roope Hintz, DAL: 0+0, –1, 15.49
Joel Kiviranta, DAL: 0+0, –1, 13.47