Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjä Sebastian Aho on nyt palannut Suomeen elokuussa pettymykseen päättyneiden NHL:n pudotuspelien jälkeen.

Aho kertoi kiekkosivusto Canes Countrylle, että hän keskittyy tällä hetkellä harjoitteluun ja ensi kauteen valmistautumiseen.

Vaikka Ahon kausi päättyi harmittavasti jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Boston Bruinsia vastaan, jäi hänelle kaudesta kuitenkin kelpo maku suuhun.

– Minusta tuntuu, että aloitin kauden hieman huonosti, mutta taistelin siitä yli. Oli hyvä asia oppia lisää. Vaikka kausi alkaa huonosti, on silti mahdollista päättää kausi hyvin, Aho valaisi Canes Countryn Zoom-haastattelussa.

Ahon mielestä hän kehittyi tällä kaudella varsinkin yhdessä asiassa: puolustamisessa.

– Olen tosissaan yrittänyt kehittää pelissäni pieniä yksityiskohtia – varsinkin puolustuspelaamisessa. Mielestäni kehityin siinä, mitä enemmän kausi eteni. Meidän ketjumme pelasi aina vastustajan parasta hyökkäysketjua vastaan. Aina ei voi vain keskittyä hyökkäämiseen – myös puolustuksesta täytyy tietää, jotta voi nollata vastustajan parhaat ketjut. Mielestäni olen kehittynyt tässä asiassa todella paljon, Aho analysoi.