Nashville Predators putosi koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen NHL:n pudotuspelien karsintakierroksella. Predatorsin pudotti voitoin 3−1 Arizona Coyotes, joka lähti ottelusarjaan altavastaajana.

Predators nimitti tammikuussa uudeksi päävalmentajakseen John Hynesin, joka luotsasi aiemmin New Jersey Devilsiä. Hynes seurasi pestissä Peter Laviolettea.

Hynesin johtamalta Predatorsilta odotettiin paljon nähtyä enemmän. Ruotsalaisen Aftonbladetin toimittaja Per Bjurman ei pitänyt näkemästään. Neljän ruotsalaispelaajan Predators ja etenkin Hynes saivat Bjurmanilta kovaa kritiikkiä.

Bjurmanin mielestä oli käsittämätöntä, että Hynes peluutti muun muassa Rocco Grimaldia ja Craig Smithiä enemmän kuin Viktor Arvidssonia ja Filip Forsbergiä.

− Kuin päättäisi ajaa Opelia, vaikka olisi Ferrari odottamassa autotallissa, Bjurman pöyristeli.

Bjurmanin näkemyksen mukaan vapaana olisi parempia valmentajia kuin Hynes. Hän nosti esille Gerard Gallantin ja Bruce Boudreaun nimet.

− Huonomminkaan ei voi mennä, Bjurman kirjoitti.

Nashville Predatorsilla on ollut 22-vuotisessa seurahistoriassaan vain kolme päävalmentajaa. Hynesia ja Laviolettea edelsi Barry Trotz, joka valmensi seurassa vuodesta 1998 aina vuoteen 2014 saakka. David Poile on ollut Predatorsin GM seurahistorian alusta asti.