TOP-20: Tässä NHL:n parhaat laitahyökkääjät – Patrik Laine ja Mikko Rantanen kaukana kärjestä!

© Kuva: Getty Images

NHL Network on julkaissut 20 pelaajan listauksen NHL:n tämän hetken parhaista laitahyökkääjistä.

Kuten olettaa saattaa, NHL Networkin valinnat aiheuttivat runsaasti väittelyä sosiaalisessa mediassa.

Ykköspaikalle valikoitui, hieman jopa yllättäen, New York Rangersin tähtihyökkääjä Artemi Panarin. Viime kesänä vapaana pelaajana Rangersiin siirtynyt venäläistaituri mätti tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 69 otteluun pisteet 32+63=95.

Listauksen toisen sijan sai Boston Bruinsin maalitykki David Pastrnak, joka mätti runkosarjassa huimat 48 maalia. Lukema oikeutti lopulta maalipörssin voiton jakamiseen listan sijalta neljä löytyvän Aleksandr Ovetshkinin kanssa.

Kolmannelle sijalle valikoitui NHL:ssä viime kaudella pistepörssin näytöstyyliin voittanut Nikita Kutsherov. Tampa Bay Lightningin supertähden jättäminen vasta kolmannelle sijalle sai suurta kyseenalaistusta somessa.

NHL Network nosti suomalaisista Mikko Rantasen sijalle 11. sekä Patrik Laineen sijalle 14.

Voit katsoa listauksen kokonaisuudessaan alla olevasta Twitter-linkistä:

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!