Viime kaudella mukana keskusteluissa NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon saajista ollut Robin Lehner on ehtinyt kokemaan kolmessa vuodessa neljä eri seuraa.

Yhden sensaatiomaisen New York Islanders -kauden jälkeen täksi kaudeksi Chicago Blackhawksin kanssa vuoden sopimuksen solminut ruotsalainen kaupattiin siirtotakarajalla Vegas Golden Knightsiin, josta matka jatkunee kauden päätyttyä UFA-markkinoiden kautta taas kerran uuteen osoitteeseen.

TSN:n NHL-asiantuntija Craig Buttonin mielestä paras vaihtoehto tulevien vuosien seuraksi 28-vuotiaalle Lehnerille olisi Ottawa Senators, jossa mies vietti NHL-uransa viisi ensimmäistä kautta.

– Ottawa Senators, sama paikka jossa hän aloitti uransa. Hän voisi palata nyt seuraan hyvin erilaisesta lähtökohdasta, eikä vain kaukalon tapahtumien kannalta katsottuna. Kahden viime kauden ajan hän on ollut poikkeuksellinen maalivahti, mutta myös jään ulkopuolella on tapahtunut iso muutos.

– Kun katsot Ottawan nuorta joukkuetta, heillä ei ole organisaatiossaan Lehnerin kaliiberin maalivahtia. Tämä saattaisi olla toimiva yhteistyö viemään joukkuetta eteenpäin kohti haastajatason joukkuetta, Button pyörittelee.

Sopisiko Lehner mielestäsi Senatorsin maalille, ja millä palkalla? Kerro mielipiteesi NHL-olohuoneessa.