St. Louis Bluesin venäläistähti Vladimir Tarasenko kertoi tuntevansa kuntonsa hyväksi palattuaan jääharjoituksiin olkapäävamman kuntoutuksen jälkeen.

NHL-seurat ovat päässeet hiljalleen palailemaan jäille useamman kuukauden pituiseksi venähtäneen koronatauon jälkeen.

Vaikka kausi jäi yllättäen kesken, ei töiden paiskiminen loppunut kiekkotähdillä missään vaiheessa. Siinä missä muut keskittyivät omatoimisiin fysiikkaharjoituksiin, ahkeroi jo lokakuusta lähtien sivussa ollut Tarasenko kuntoutuksen parissa.

Nyt huippuhyökkääjä alkaa olla jälleen vahvassa iskussa. Tarasenkon mukaan koronapandemian tuoma ylimääräinen lepo teki hyvää. Olkapää ehti toipua entistä paremmin ennen paluuta tositoimiin.

– Olin todella lähellä jo paluuta pelaamaan juuri, kun kausi keskeytettiin. Sain siis hieman ekstra-aikaa palautumiseen ja harjoitteluun varmistaakseni, että olkapää on vahvempi. Nyt kaikki on hyvin, venäläinen hehkutti.

– Sitä täytyy aloittaa hitaasti ja perusasioilla. Pitää tehdä muutamia harjoituksia, joissa muistaa tuntuman. Se tulee aika nopeasti takaisin. Ensin tehdään töitä perusasioiden parissa ja siirrytään hiljalleen entistä kovemmalle tasolle, Tarasenko avasi kuntoutustaan.

Katso video Tarasenkon jääharjoituksista alta.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
The best video you’ll see today. #stlblues