NHL suunnittelee edelleen jatkavansa maaliskuun alkupuolelta asti tauolla ollutta kauttaan.

Tuorein tieto pelien alkamispäiväksi on 30.heinäkuuta. (lue lisää täältä)

Perjantaina NHL kertoi peräti 11 pelaajan saaneen koronavirustartunnan. Sarjan mukaan testejä on tehty yli 200 sen jälkeen, kun seurat saivat avata harjoitustilojaan kesäkuun alussa.

Taalaliigan jääräpäisyys varsinkin viime aikojen tapahtumien valossa herättää myös enenemässä määrin vastustusta. The Athletic-lehti haastatteli nimettömänä pysyttelevää, merkittävää NHL:n läntisessä konferenssissa pelaavan joukkueen pelaajaa ja palaute oli melko suoraa.

– Tässä ei ole mielestäni mitään järkeä. Olemme keskellä pandemiaa ja he ihmettelevät että se (pandemia) kasvaa. 10.heinäkuuta on vielä pitkä aika, joten ei voi olla varmaa etteikö lisää positiivisia testituloksia vielä tulisi, varsinkin kun useammat jätkät palaavat joukkueisiinsa, pelaaja latasi ja jatkoi:

– Kaverit eivät ole tyytyväisiä. Tämän takia olisi parempi, että meillä olisi kunnollinen pelaajaäänestys tästä asiasta, eikä vain hallituksen. En kuitenkaan luota (NHLPA:n johtaja) Don Fehrin antavan äänestykselle lupaa, koska hän tietää niin monien olevan pelaamista vastaan. Sen vuoksi uskon liigan halunneen olla hiljaa näistä positiivisista testeistä. Minun mielipiteeni on, että emme pelaa.