Buffalo Sabresin ja Rasmus Ristolaisen kausi päättyi jo maaliskuun alkupuolella, kun koronaviruspandemia keskeytti NHL:n runkosarjan.

Sabres ei kuulu niihin 24 joukkueeseen, jotka jatkavat sesongia pudotuspeleissä.

NHL ei vielä toistaiseksi ole vahvistanut pudotuspelien aikataulua, mutta komissaari Gary Bettman on todennut keskeytyneen kauden ratkaisun viivästyttävän todennäköisesti seuraavan kauden aloitusta jopa tammikuuhun 2021.

Tällöin NHL-pudotuspelien ulkopuolelle jääneille pelaajille, kuten Ristolaiselle, pelitauosta tulisi jopa kymmenen kuukauden pituinen.

Ristolainen vieraili kasvattajaseuransa TPS:n Hunajacast-podcastissa ja esiin nousi ajatus voitaisiinko jykevä puolustaja nähdä turkulaisseuran paidassa syyskaudella hakemassa pelituntumaa.

– Jos asia olisi pelkästään omissa käsissä ja pystyisin päättämään mitä teen, niin ehdottomasti. Siihen taitaa vaikuttaa kuitenkin aika moni muukin. Olen Buffalon sopimuspelaaja ja teen mitä he sanovat, Ristolainen toteaa.

Voit kuunnella TPS:n Hunajacast-podcastin kokonaisuudessaan täältä. Vieraina ovat Ristolaisen lisäksi myös New York Rangersin Kaapo Kakko, sekä Colorado Avalanchen Mikko Rantanen.