Sportsnet: Toronto nappaamassa todellisen NHL-legendan? ”Lyhyen ajan ratkaisu kolmossentteriksi”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin ensi kauden rosteri huutaa vahvistuksia paitsi puolustusosastolle, niin myös alempiin hyökkäysketjuihin.

Sportsnetin NHL-toimittaja Luke Fox pyöritteli tuoreessa artikkelissaan Leafsin mahdollisia vaihtoehtoja kesähankinnoiksi sentteriosastolle. Kärkinimeksi toimittaja nostaa Nashville Predatorsin 32-vuotiaan Nick Boninon, jonka vuosipalkaltaan reilun neljän miljoonan taalan arvoista sopimusta on jäljellä tämän kauden jälkeen vielä vuoden verran. Fox epäilee kuitenkin heti perään Predatorsin halukkuutta kaupata konkarisentteriään, minkä vuoksi Leafsin lieneekin helpointa etsiä ratkaisua vapailta markkinioilta.

Fox nostaakin ykkösvaihtoehtojen joukkoon yhden todella mielenkiintoisen nimen, NHL:ssä jo vuodesta 1997 asti kiekkoilleen San Jose Sharks -legenda Joe Thorntonin. Jo 40-vuotias konkarikeskushyökkääjä pelasi tällä kaudella Sharksin alemmissa ketjuissa kahden miljoonan dollarin vuosipalkalla. Mies sai kauden 70 pelissä kasaan mukiinmenevät tehot 7+24=31. Oli Thornton sitten Leafsin kiikarissa tai ei, uskoo Fox seuran etsivän kolmossentterikseen nimenomaan kokenutta, lyhyen ajan ratkaisua.

Muita toimittajan listaamia nimiä Leafsin kolmossentterin paikalle ovat Derick Brassard, Nate Thomspon, Brad Richardson sekä Greg McKegg.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!