Montreal Canadiensin tähtihyökkääjiin lukeutuvan Max Domin sopimus umpeutuu kesällä.

Tästä kaudesta 3,15 miljoonaa dollaria tienaavasta kanukista on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti (RFA), joten kaikki kortit miehen jatkon suhteen ovat seuran käsissä. 25-vuotias toisen polven NHL-kiekkoilija jatkaisi uraansa mieluiten fanaattisen montrealilaisyleisön edessä.

– Kaikki mitä voin sanoa on se, että haluaisin jatkaa uraani Montrealissa. Rakastan pelata täällä, rakastan joukkuetovereitani, seuraa ja kaupunkia. Toiveenani on jatkaa seurassa pitkään. Asia ei ole muuttunut siitä päivästä alkaen, kun pelasin ensimmäisen pelini täällä. Se siitä, Domi kuittaa jatkotoiveensa NHL.comin haastattelussa.

Kovaotteinen kanukkihyökkääjä kaupattiin Arizona Coyotesista Montrealiin kesällä 2018. Miehen ensimmäinen kausi seurassa oli vakuuttava laiturin oltua joukkueensa paras maalintekijä 28 osumallaan. Kaikkiaan tehopinnoja kertyi 72. Koronaviruksen keskeyttämä kausi taas tuotti Domille 71 peliin huomattavasti maltillisemmat tehot 17+27=44.

Vielä aika jatkosopimusneuvotteluille ei pelaajan itsensä mukaan ole otollinen.

– Juuri nyt maailmassa on niin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin sopimukseni. En voisi vähemmän välittää NHL-sopimuksestani juuri tällä hetkellä, Domi naulaa lopuksi.