NordicBet otti yhteyttä Leo Komaroviin kysyäkseen kuulumisia. Tavoitimme hyväntuulisen NHL-kiekkoilijan hiekkalaatikolta.

Miten olet pitänyt kuntoa yllä?

– Alkuun tein lähinnä peruskuntotreeniä. Ehkä ajatus oli, että tämä kausi oli tässä. Nyt kun uutisia mahdollisesta jatkosta on tullut, olen kiristänyt treenaamista, Komarov kertoi NordicBetin haastattelussa.

Eli miten treeni on muuttunut?

– Olen lisännyt huomattavasti sykettä nostavia treenejä, kuten vetoja ja loikkatreenejä.

Oletko innostunut ajan hengen mukaisesti treenaamaan somen kautta etäryhmissä tai onko teillä yhteisiä treenejä pelaajien kanssa jonkun sovelluksen kautta?

– Ihan yksin olen treenannut. Meille on lähetetty treeniohjelmat joukkueelta, ja niiden mukaan olen toiminut. Hommasin himaan kuntopyörät ja kuntosalilaitteet. Kuntopyörällä oon tehnyt YouTubesta pyöräilytreeniä.

NordicBetin dokumentissa pelasit golfia kavereiden kanssa ja sanoit tavoitteeksesi single-tasoituksen. Onko nyt ollut myös aikaa golfata ja päästä lähemmäs tuota tavoitetta?

– No en ole päässyt lähemmäs, taitaa olla tasoitus ennemminkin noussut, kun on nämä rajoitukset ja muut. En mä lähde pitkissä kalsareissa golfia pelamaan.

Toivotko NHL-kauden vielä jatkuvan?

– No joo, mutta tätä on mun turha spekuloida. Näistä päättää ihan muut kaverit.

Lähde: NordicBetin tiedote