Kun Nashville Predators -vahti Pekka Rinteen osalta toistaiseksi kesken jäänyt NHL-kausi ei ole mennyt ihan lapaan, sai suomalainen joukkueen seuraajilta rapaa niskaan kovastikin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Pikkumustat ovat tarttuneet kempeleläisen hyppysiin tällä kaudella vaisusti 89,5 prosentin varmuudella. Päästettyjen maalien keskiarvo on päälle kolmen, 3,17.

Kun Edmonton Oilers tulitti Rinteen maaliskuun alussa vaihtoon eräässä selkäsaunassa, menettivät fanit hermonsa Twitterissä totaalisesti.

– Se oli selvää, että Rinne oli pihalla (Leon) Draisaitlin avausmaalin jälkeen. Potkikaa (päävalmentaja John) Hynes pois, eräs kirjoitti.

– Tämä on surullista sanoa, mutta en halua enää nähdä Rinnettä tolppien välissä.

– Mitä tuolle kaverille on tapahtunut? Muistan, kun emme pystyneet maalaamaan hänen selkänsä taakse pelastaaksemme elämäämme, eräs Colorado Avalanche -henkinen ihminen veisteli.

Nyt ääni kellossa on muuttunut Rinteen käytöksen takia. Pelaaja vastaili Nashville sosiaalisessa mediassa fanien kysymyksiin, ja esimerkiksi toimittaja Jeremy K. Gover oli vaikuttunut vahdin asenteesta.

なぎ裏垢女子

@govertime
Can we all just take a minute to appreciate how amazing Pekka Rinne is? The @PredsNHL relayed fan questions from Facebook to him on the call and he started every answer with the fan's name.

It's those little things that carry so much weight.

All hail Pekka.

– Voimmeko kaikki arvioida hetken sitä, kuinka upea Rinne on? Preds välitti fanien kysymyksiä ja hän aloitti jokaisen vastauksen fanin nimellä.

– Tällaiset pienet asiat ovat niin isoja juttuja.

– Kaikki kumartakoot hänelle, toimittaja ylisti.