Jos NHL-kausi 2019-2020 jatkuu koronapandemian jälkeen vaatii Vancouver Canucksin amerikkalaishyökkääjä J.T. Miller reiluja lähtökohtia kaikille joukkueille.

Jääkiekon kärkisarjan kausi keskeytyi varsin poikkeuksellisella tavalla maailmanaajuisen COVID-19-kriisin iskettyä Aasian ja Euroopan jälkeen rapakonkin taakse.

Kausi pysähtyi kuin seinään, eikä ajankohta ollut kaikille joukkueille aivan käytännöllisin.

Kiekkoilun tauottua 12. maaliskuuta Vancouver oli lähellä ensimmäisen pudotuspelipaikkansa saavuttamista jopa viiteen vuoteen.

Kauden jatkosta ei ole toistaiseksi tietoa kellään. Jos pelit saataisiin jälleen käyntiin, toivoisi Miller sen tapahtuvan vain tietyn ehdon täyttyessä.

– Haluan reilun kauden. Olen varma, että jotkut joukkueet vastaisivat eri tavoin, mutta meidän näkökulmastamme haluan sen olevan reilua, amerikkalainen linjasi Sporting News -sivustolle.

– Olemme tietenkin yksi kuplajoukkueista, joten jokaisella pisteellä on väliä ja mielestäni myös sillä on väliä, ketä vastaan pelaamme. Tiedän pelaavamme monia vastuksia vastaan, jotka ovat muutaman pisteen sisällä meistä, sentteri perusteli.