Koronavirus on laittanut koko maailman polvilleen. Yksi kärsivistä ryhmistä on NHL-tauon vuoksi työttömiksi jääneet areenatyöntekijät. Osa seuroista on sitoutunut maksamaan palkat tauosta huolimatta, mutta iso osa on antanut omiensa pudota tyhjän päälle.

Vegas Golden Knightsin konkarivahti Marc-Andre Fleury on näyttänyt tilanteessa johtajuutta. Hän on luvannut 100 000 dollarin lahjoituksne Vegasin työntekijöille. Samalla seura joutui ottamaan myös vastuuta ja lupasi vähintään 500 000 dollarin potin työntekijöilleen.

– Iso osa siitä, mikä tekee Vegas Golden Knightsin ottelutapahtumasta niin ikimuistoisen kokemuksen, on kulisseissa työskentelevä henkilökunta, Fleury kommentoi.

– Pelaajina me todella arvostamme kaikkia työntekijöitä, jotka työskentelevät kovasti tehdäkseen Fortressista parhaan paikan pelata NHL:ssä. He ovat yhtä iso osa Las Vegasin yhteisöä kuin mekin. Perheeni ja minä toivomme, että nämä lahjoitukset eivät auta vain tarpeessa olevia, mutta myös innoittavat muita onnekkaita astumaan esiin ja löytämään tapoja auttaa.