NHL:n siirtomarkkinoiden kuumimman nimen, New York Rangersin Chris Kreiderin, kauppaaminen näyttää yhä todennäköisemmältä.

TSN:n Darren Dregerin mukaan myös jatkosopimuksen syntyminen on yhä mahdollista, mutta ei olisi enää mikään yllätys, mikäli 28-vuotias yhdysvaltalainen viilettäisi pian uudessa seurassa.

– Toivo Chris Kreiderin ja New York Rangersin välisestä uudesta sopimuksesta on hiipumassa. On selvää, että jos neuvottelut eivät siirry eteenpäin tulevina tunteina, niin Kreider pysyy parhaimpana vapaana olevana pelaajana TSN:n Trade Bait -listalla ennen huomista deadlinea, Dreger toteaa.

Selvennyksen vuoksi TSN:n Trade Bait -lista pitää sisällään pelaajia, jotka vaihtavat todennäköisimmin seuraa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Kreider on ollut pitkään listan ykkösenä. Kärkipäässä on myös New Jersey Devilsin Sami Vatanen.

NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa maanantaina 24. helmikuuta kello 22.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Hopes of a new contract between Chris Kreider and the New York Rangers are fading. Obviously, if the negotiation doesn’t shift in the hours ahead, Kreider will remain the top available player on the TSN Tradebait Board leading up to tomorrows deadline.