Patrik Laineen erinomainen pelivire sai jatkoa viime yön ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Winnipeg Jets otti tärkeän 1-5 voiton, ja samalla Laine venytti pisteputkensa jo kolmen ottelun pituiseksi.

Laine saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Kumpikin tuli heti ensimmäisessä erässä ylivoimilla, vain reilun minuutin päässä toisistaan. Yleensä suomalaishyökkääjä on tunnettu ylivoimalla laukojana, mutta tällä kertaa hän rakensi peliä, ja Mark Scheifele hoiti viimeistelyn.

Laine on nyt iskenyt kauden 60 ottelussa tehot 25+33=58. Tällä vauhdilla hän olisi iskemässä runkosarjassa 79 tehopistettä.

Voitollaan Winnipeg nousi pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Tilanne on kuitenkin äärimmäisen tiukka, sillä Calgary Flames ja Arizona Coyotes ovat vain yhden pisteen päässä Jetseistä. Nousevassa trendissä oleva Nashville Predators on sekin vain neljän pisteen päässä, kun seura on pelannut kolme ottelua vähemmän.