Kaapo Kakolla on käynnissä vaikea jakso NHL:ssä. Tehoja ei ole juuri tullut, eikä New York Rangersin päävalmentaja David Quinnilta ole juuri herunut jääaikaa suomalaislupaukselleen.

Viime yönä Quinn päästi vihdoin Kakon ulos koirankopista Buffalo Sabresia vastaan. Suomalaisen peliaika kasvoi jatkuvasti ottelun edetessä. Ensimmäisessä erässä Kakko pelasi 3:30, toisessa 4:02 ja kolmannessa 6:57.

Peliaika toi myös onnistumisia tehopisteiden muodossa. Kakko syötti Rangersin illan toisen maalin ylivoimalla.

– Minun mielestäni hänellä oli todella hyvä ilta, David Quinn kommentoi Kakon otteita.

– Hänellä oli pelissään paljon energiaa ja särmää. Hän pelasi itseluottamuksella.

Kakko on pelannut tulokaskaudellaan 49 ottelua. Niissä hän on merkkauttanut tehot 7+11=18. Tehotilasto on 20 pykälää pakkasella.