NHL:n siirtotakarajan aktiivisimpien myyjien joukkoon povailtu Los Angeles Kings aloitti kokoonpanonsa tyhjentämisen varhain torstaiaamuna Suomen aikaa kauppaamalla sekä kakkosvahti Jack Campbellin, että viimeistä sopimuskauttaan pelanneen hyökkääjä Kyle Cliffordin Toronto Maple Leafsiin.

Siirron ei uskota suinkaan jäävän viimeiseksi seuran tällä siirtotakarajalla tekemäksi peliliikkeeksi. Seuraavaksi liipaisimella on suurella todennäköisyydellä laitahyökkääjä Tyler Toffoli, joka pelaa Cliffordin tavoin sopimuksensa viimeistä kautta.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo Toffolin lähdön toteutuvan lähiaikoina.

– Kingsin päävalmentaja Todd McLellan on painostanut seuraa jatkamaan Toffolin sopimusta, mutta on todennäköisempää, että laituri tullaan kauppaamaan siirtotakarajalla. Boston Bruinsin ja Calgary Flamesin kiinnostuksesta on jo raportoitu. Uskon myös Philadelphia Flyersin harkitsevan Toffolin hankintaa, Friedman arvioi.

4,6 miljoonan taalan vuosipalkkaa nauttiva pelaa tällä hetkellä varsin keskinkertaista kautta. 27-vuotias hyökkääjä on iskenyt 53 peliin tehot 14+16=30. Luotettavana kakkos-kolmosketjujen laiturina pidetty Stanley Cup -voittaja on iskenyt parhaalla NHL-kaudellaan 2015-16 komeat 31 maalia ja 58 tehopinnaa.