Yli kaksimetrinen ja 115-kiloinen venäläispuolustaja Nikita Tryamkin on lähellä paluuta NHL-kaukaloihin kolmen KHL-kauden jälkeen.

Kaudella 2016-17 Vancouver Canucksin riveissä 66 ottelussa luutinut entinen 3. kierroksen varaus on ainakin miehen agentin mukaan valmis palaamaan taalajäille, joskin seura saattaa vaihtua viimeksi nähdystä.

– Mielestämme Nikita voi pelata missä tahansa NHL-seurassa. Vancouver omistaa hänen NHL-oikeutensa, hän tuntee kaupungin, omistajan, seurajohdon ja muun henkilökunnan. Aiomme palata asiaan sitten kun Nikitan kausi KHL:ssä on ohi, miehen agentti Todd Diamond kommentoi The Providencelle.

Canucksin GM Jim Benning pitää Avtomobilistin riveissä tällä kaudella 46 pelissä tehot 2+9 iskeneen 25-vuotiaan Tryamkinin paluuta Canucks-nuttuun mahdollisena.

– Hän on listoillamme. Scouttimme jatkavat hänen otteidensa seuraamista. Kun hänen kautensa Venäjällä on ohi, aion keskustella aiheesta Toddin (Diamond) kanssa, Benning vahvistaa.

– Nikita on kaveri, jonka tiedämme pystyvän pelaamaan tässä liigassa. Kokoisekseen hyvä luistelija, joka osaa antaa hyvän ensimmäisen syötön, seurapomo kehaisee.