New Jersey Devilsistä joulukuussa Arizona Coyotesiin kaupattu kanadalaishyökkääjä Taylor Hall ei ole saanut uudessa joukkueessaan kovinkaan lentävää lähtöä.

28-vuotias supertähti on tehnyt Coyotesin riveissä 13 ottelussa vain neljä maalia ja 10 tehopistettä.

The Athletic -lehden asiantuntija Justin Bourne näkeekin jo näillä näytöillä, että Coyotes ja Hall eivät ole sopivia toisilleen.

– En usko, että Coyotes olisi nykyisellä joukkueella tarpeeksi hyvä voittamaan useampaa kuin yhden pudotuspelikierroksen. Uskon tosissaan, että heillä olisi parempi mahdollisuus pärjätä ensi kaudella, jos Hall vaihdettaisiin korkeisiin varauksiin tai kiekkolupauksiin. Coyotes voisi saada Hallista vastikkeena enemmän, kuin he itse antoivat Devilsille, sillä monet joukkueet etsivät epätoivoisesti vahvistusta, Bourne kirjoittaa.

Yksi kysymys nousi myös ilmoille: onko sopimuksensa tähän kauteen päättävä Hall edes kiinnostunut jatkamaan Coyotesin riveissä?

– Se on epätodennäköistä, että Hall haluaisi jatkaa Arizonassa, eli NHL-organisaatiossa, jolla ei tunnetusti ole varaa käyttää koko palkkakattoaan kilpailukykyisen joukkueen kokoamiseen. Arizonaa ei muutenkaan pidetä vapaille pelaajille haluttavimpana paikkana. Coyotesin seurajohdon täytyy olla realistinen oman tilanteensa suhteen, asiantuntija tilittää.