Kaapo Kakko on saanut pelata tähän mennessä koko kauden NHL:ssä, vaikka suomalaistulokkaalla on ollut välillä isojakin vaikeuksia.

18-vuotias Kakko on saalistanut tällä kaudella 37 ottelussa 16 (7+9) tehopistettä, mutta viime aikoina pistetili ei ole paljoa karttunut. Rangers-hyökkääjä oli nimittäin ennen tammikuun alkua tehnyt maalin edelliskerran 12. marraskuuta.

Vaikeuksista huolimatta Rangers-valmennuksen usko ei ole horjunut. Nuorelle pelaajalle on haluttu antaa aikaa ja mahdollisuuksia – ja kehitystä on tapahtunut.

– Hän on ollut turhautunut. Hän asettaa itselleen paljon paineita ja korkeita odotuksia. Luulen, että se satuttaa häntä hieman välillä. Tässä liigassa kukaan ei sääli sinua, kun asiat eivät mene halutulla tavalla.

– Hänessä on näkynyt kuitenkin muutosta. Hän ei tule enää pää ja hartiat alhaalla murjottamaan vaihtoon, mikäli jokin ei onnistu, Rangersin päävalmentaja David Quinn kertoi New York Postin haastattelussa.

Samalla Rangers-luotsi kehui, että hän näkee Kakon kasvavan tulevaisuudessa kovan luokan NHL-pelaajaksi.

– Nämä kaverit, jotka tulevat mukaan 18-vuotiaina, käyvät läpi kasvukipuja. Hän tulee olemaan meille helvetinmoinen pelaaja, Quinn ylisti.