Nashville Predatorsin maalilla torjuvan Pekka Rinteen osalta sunnuntain vastaisen yön ottelu ei ollut lähellekään onnistunut. Dallas Stars kuittasi toisen erän ja samalla koko pelin luvuin 4-1. Suomalaisvahti imuroi maalit selkänsä taakse ainoastaan vajaassa 12 minuutissa.

Nashvillella oli allaan karu 3-4-tappio Buffalo Sabresia vastaan aiemmin viikonlopulta.

– Tämä oli toinen karu tappio, ja nyt vieläpä kotona, läpi kauden varjojen mailla vaeltanut pelaaja manasi seuran kotisivuilla.

Predators on vajonnut alkusesongin aikana läntisessä konferenssissa 12:nnelle sijalle, mutta kotipelien sarjataulukossa joukkue keikkuu sentään viidentenä.

– Pelin loppussa hallissa oli luultavasti puolet katsojista alkuperäisestä, ja meidän kotitulokset nolottavat minua. Meidän on oltava parempia.

Rinteen torjuntaprosentti jäi heikkoihin lukemiin 81,8%. Kempeleläislähtöinen torjuja on pysäytellyt pikkumustia kauden 18 ottelussa prosentein 89,3.

– Pelaaminen on ollut liian kauan vaikeaa.

Sunnuntai jatkoi samaa laulua.

– Heillä oli oikeastaan nuo neljä paikkaa ja he tekivät kaikista niistä. Teimme muutamia virheitä, ja sitten he saivat meidät tilille heti.

– Minun on löydettävä tapoja torjua ainakin jotakin tuollaisista.

Näet pelin maalikoosteen täältä.

Predators pääsee yrittämään kelkkansa kääntämistä vielä ennen joulutaukoa useaan otteeseen, kun joukkueella on ohjelmassa viisi ottelua.