New Jersey Devilsin supertähti Taylor Hallin usean viikon ajan huhuiltu siirto toiseen seuraan vaikuttaisi olevan nyt lähempänä kuin kertaakaan aiemmin.

Odotuksiin nähden rajusti tällä kaudella flopanneen Devilsin riveissä viimeistä sopimuskauttaan pelaava 28-vuotias NHL:n toissa kauden MVP-pelaaja vedettiin pois joukkueen pelaavasta kokoonpanosta vain hetki ennen lauantain vastaisen yön vierasottelua Colorado Avalanchea vastaan.

Kauden 30 ottelussa 25 (6+19) tehopinnaa iskeneen Hallin on arveltu siirtyvän loppukaudeksi juuri Avalanchen riveihin, jolla olisi palkkakatossaan tilaa myös kanadalaistähden kiinnittämiseen pidemmällä jatkosopimuksella.

NHL-medioissa uskotaan yleisesti Hallin vetämisen pois kokoonpanosta kielivän vahvasti sen puolesta, että miehen kauppaaminen on viikkojen huhumyllyn jälkeen erittäin lähellä, eikä Devils halua juuri nyt ottaa pienintäkään riskiä tähtipelaajan loukkaantumisesta ennen sitä.

– Olisin yllättynyt, jos hän pelaisi New Jerseyssä vielä ensi viikolla. Neuvottelut ovat siirtyneet uudelle asteelle tämän illan aikana, twiittasi Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Chris Johnston.

Kokenut hovitoimittaja Bob McKenzie puolestaan kertoi ainakin puolen tusinaa NHL-seuroista osoittaneen jo kiinnostuksensa Hallin hankkimiseksi.