Buffalo Sabresin puolustajatilanne on ollut tapetilla jo kesästä saakka, onhan joukkueella ollut pidemmän aikaa ylitarjontaa NHL-tason puolustajista.

Tilanne siirrolle alkaakin viimein olla otollinen pitkäaikaisloukkaantuneiden kuntouduttua pelikuntoon. TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin mukaan konkaripuolustaja Zach Bogosian onkin avannut pelin ja vaatinut siirtoa toisaalle.

Yli 600 NHL-ottelua urallaan luutinut 29-vuotias jenkkipakki on pelannut tällä kaudella 10 peliä tehoin 0+3. Lähes 5,2 miljoonaa dollaria kauden loppuun jatkuvasta sopimuksestaan kaudessa tienaava jenkki jäi kokoonpanon ulkopuolelle joukkueensa viimeisessä pelissä, mikä oli tiettävästi konkarille liikaa.

Oikealta laukova Bogosian huilasi loukkaantumisen vuoksi alkukauden, minkä jälkeen murtautuminen pelaavaan kokoonpanoon on ollut vaikeaa. Haastetta on lisännyt se, että Sabresillä on jo ennestään ylitarjontaa oikealta ampuvista puolustajista (Rasmus Ristolainen, Brandon Montour, Colin Miller, Henri Jokiharju).

Alkaakin näyttää siltä, että sopimuksensa viimeistä kautta pelaavasta Bogosianista on tulossa pitkään siirtohuhuissa pyörineen Ristolaisen sijaan se pelaaja, joka vaihtaa maisemaa kesken kauden.