Urallaan käytännössä kaiken voittanut tsekkihyökkääjä Jaromir Jagr loistaa edelleen 47-vuotiaana Tsekin pääsarja Extraligassa. Rytiri Kladnon konkari on paukuttanut 21 ottelussa pisteet 8+7=15. Noilla tehoilla irtoaa sarjan pistepörssissä 39:s. sija.

Huomionarvoista Jagrin tehoissa on se, että suurin osa pistepörssissä edellä olevista on pelannut otteluita selvästi konkaria enemmän. Supertähti voisi siis olla korkeammallakin.

Jagr oli tehokas myös taalajäillä NHL:ssä. Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja pelasi urallaan 1 733 runkosarjan peliä tehoin 766+1 155=1 921, uran 208 pudotuspeliottelun saldo on sekin huikea 78+123=201.

Pelaajan loistaminen kotimaansa pääsarjassa on upeaa. Miettikääpä, jos Liigassa vastaavia tehoja paukuttaisi esimerkiksi Jagria pari vuotta vanhempi Teemu Selänne.