New Jersey Devils on päättänyt, ettei Jack Hughesia lähetetä Yhdysvaltojen maajoukkueen mukaan nuorten maailmanmestaruuskisoihin. Asiasta kertoi joukkueen valmentaja Alain Nasreddine NHL.comille.

– Tuo idea hylättiin välittömästi. Meillä ei ole mitään aikomusta lähettää häntä sinne. Hän on joukkueessamme ja hän on iso osa joukkuettamme, joten emme halua menettää häntä moneksi viikoksi, Nasreddine sanoi.

Hughesin lähdön nuorten kisoihin nosti esiin kiekkoraamattu The Hockey News. Kiekkojulkaisu kommentoi artikkelissaan, että Hughes on 2000-luvun huonoin ykkösvaraus pisteissä mitattuna, ja nuorten maailmanmestaruuskisat voisivat tehdä hyvää nuorukaisen kehitykselle.

Hughes itsekin jää mieluummin NHL:ään.

– Nuorten kisat ovat erityinen turnaus ja sielllä oli ilo pelata, mutta olen ajatellut asiaa. Olen täällä syystä, joten en ole ajatellut lähteväni, Hughes kommentoi.

The Hockey News arvioi alkuperäisessä artikkelissaan, että ainoa este Hughesin lähdölle on, ettei Devils halua menettää kasvojaan. Huippulupauksen päästäminen turnaukseen kielisi siitä, että hän ei ole vielä valmis NHL:ään ja häntä ei ole peluutettu hyvin.