Toronto Maple Leafsin päävalmentajan paikalta potkut taannoin saaneen Mike Babcockin NHL-uran jatkon uskotaan yleisesti olevan vaakalaudalla.

Paljon rapaa käytöksestään saaneen konkarivalmentajan ei toisaalta välttämättä tarvitse odotella seuraavaa työkomennustaan pitkään. Sportsnetin NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman nimittäin kertoo peräti kahden seuran ainakin olleen kiinnostuneita miehen palveluksista.

– Ehkä kaikkein mahdottomin kysymys vastattavaksi on se, missä Babcockin tulevaisuus tulee olemaan. Kun hän sai potkut, kuulin ainakin kahden joukkueen tiedustelleen samantien mahdollisuutta hankkia hänen, vain kuullakseen valmentajan tarvitsevan ensin miettimisaikaa, Friedman avaa 31 Thoughts -podcastissaan ja jatkaa:

– Kuulin ihmisiltä Venäjältä, että KHL:ssä miehelle on kiinnostuneita ottajia sekä valmentajan että konsultin rooliin. Ilmoilla on myös huhu siitä, että hänelle olisi tarjottu nuorten MM-kisoista roolia sekä päävalmentajana että taustatiimissä. Sitten tuli lumivyöry (ex-pelaajien avautumiset), ja nyt kaikki on epäilyksen varassa, Friedman kertoo.

Toimittajan mainitseman lumivyöryn taustalla ovat lukuisat Babcockin alaisuudessa vuosien saatossa pelanneet pelaajat, jotka ovat sankoin joukoin avanneet sanoisen arkkunsa valmentajan öykkärimäisestä käytöksestä pelaajiaan kohtaan.

LUE MYÖS: Montreal nosti taas uuden suomalaispelaajan NHL:ään! Ex-Liiga-komeetalla alla loistava alkukausi AHL:ssä